Proyectos y contratos

  • "Quality of Service engineering in Ambient intelligent spaces (QUOSA). Acciones Especiales de Investigación, Desarrollo Tecnológico e Innovación 2005", 2006. Investigador principal: Carlos Juiz García. I Pla d'Investigació i Desenvolupament Tecnològic de les Illes Balears. Pla d'Innovació 2001-2004. Direcció General d'Investigació, Desenvolupament Tecnològic i Innovació. Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació. Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació del Govern Balear de les Illes Balears Govern de les Illes Balears. Proyecto.
  • "Reunión del Council de la International Federation for Information Processing (IFIP)", 2006. Investigador principal: Ramon Puigjaner Trepat. Congressos, seminaris i jornades i, en general, reunions de temàtica científica i tecnològica que tinguin bàsicament caràcter internacional. Vicerectorado de Investigación (UIB). Proyecto.
  • "Ajuda a grup competitiu", 2006-2008. Investigador principal: Ramon Puigjaner Trepat. Congressos, seminaris i jornades i, en general, reunions de temàtica científica i tecnològica que tinguin bàsicament caràcter internacional. Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació. Govern de les Illes Balears. Proyecto.
  • TIN2006-02265 - "Calidad de Servicio en el Modelado de Sistemas de Información mdiante Ontologías", 2006-2009. Investigador principal: Ramon Puigjaner Trepat. Programa Nacional de Tecnologías Informáticas. Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología (CICYT). Proyecto.
  • "Ajuda a grup competitiu", 2006-2008. Investigador principal: Ramon Puigjaner Trepat. Ajudes per donar suport a grups d'investigació competititus. Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d'Innovació i Tecnologia. Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació. Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació del Govern Balear de les Illes Balears. Proyecto.
  • TIN2006-02265 - "Calidad de Servicio en el Modelado de Sistemas de Información mediante Ontologías", 2006-2009. Investigador principal: Ramon Puigjaner Trepat. Programa Nacional de Tecnologías Informáticas. Ministerio de Educación y Ciencia. Proyecto.
  • "Ajuda a grup competitiu", 2006-2008. Investigador principal: Ramon Puigjaner Trepat. Ajuts a la Recerca. Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació. Govern de les Illes Balears. Proyecto.
  • PCTIB2005 GC1 01 - "Ayudas para dar soporte a grupos de investigación competitivos. Arquitectura i comportament de sistemes informàtics i de comunicacions (ACSIC)", 2006-2009. Investigador principal: Ramon Puigjaner Trepat. Ajudes per donar suport a grups d'investigació competititus. Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d'Innovació i Tecnologia. Conselleria d'Innovació i Energia. Govern de les Illes Balears. Proyecto.